Vse kategorije

Novice

Tukaj ste : Domov> Novice

Poglejte, kako ta vozila ščitijo "do zob" oborožene kitajske športnike na ledu?

Čas: 2023-05-25 Ogledi: 74

Da bi zagotovili nemoten potek zimskih olimpijskih iger, je vsako tekmovališče opremljeno s profesionalnimi medicinskimi podpornimi ekipami in večnamenskimi mobilnimi vozili za diagnostiko in zdravljenje. Na primer, mobilno vozilo za medicinske preglede DR, mobilno vozilo za CT, mobilno vozilo za oralno zdravljenje in mobilno kirurško vozilo, ki jih zagotavlja ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd., so na celotnem tekmovalnem območju. Ne more samo uresničiti točke stagnacije, inšpekcije testiranja vezja, zdravstvene inšpekcije in zmožnosti izvajanja preprostih nujnih operacij, težkih zapletenih težav, je mogoče doseči s tranzitno bolnišnico, bolnišnico s fiksno točko in uglednimi strokovnjaki ter komunikacijo med medicinskimi strokovnjaki v realnem času , celotna Skupna raba zdravstvenih kartotek športnikov, rezultatov pregledov, zdravstvenih kartotek, podatkov o slikah, več podpore posvetovanju na daljavo, Resnično uresničitev celotnega procesa za odpiranje kanala zdravljenja za športnike, izgradnja trdne varnostne linije pri treningu in obrambe zdravja športnikov.

ORICH Medical mobilno vozilo za fizični pregled je opremljeno z digitalni DR radiografski sistem, barvni Dopplerjev ultrazvočni pregled, prostor za električno avdiometrijo, pregled elektrokardiograma, pljučna funkcija pregled in druga oprema, integrirana ambulantna nujna pomoč, kri pregled zbiranja, DR, ultrazvočni pregled, elektrokardiogram pregled, pregled pljučne funkcije in drugih funkcij, če je športnik poškodoval v nesreči med tekmovanjem, Dostop do takojšnjega pregleda in strokovno obravnavo.

Kot član medicinske varnostne ekipe za zimo v Pekingu 2022 olimpijskih igrah, ORICH Medical že vse od svojega začetka nenehno napreduje ustanovitev. Po 19 letih prizadevanj je ORICH Medical postal svetovni in vodilni proizvajalec profesionalne medicinske opreme za slikanje ponudnik mobilnih medicinskih vozil na Kitajskem. Prestal je certifikat FAD v ZDA, certifikat CE v Evropski uniji in GOST certificiranje v Rusiji. Pridobili dobavitelja, kvalificiranega za Združene narode kvalifikacija. V boju proti COVID-19 leta 2020 je Kitajska zagotovila več mobilna CT vozila in različna medicinska oprema za Wuhan, donirana zaščitna obleka osrednji bolnišnici Wuhan in maske komisiji za izobraževanje v Tianjinu ter močneje prispeval k javni blaginji s svojo strokovno dosežki.


Vroče kategorije